La mulți ani celor care își urmează visul, celor care îndrăznesc să-și continue pasiunea, celor care aleg să devină profesioniști! La mulți ani vouă, cei care ne-ați susținut în toți acești ani! Sărbătorește alături de noi cu un cadou din partea Audio Sys:

Doar azi primești 10% reducere la ORICE produs!

Promoția este valabilă doar pentru comenzile online înregistrate pe site în data de 18 aprilie 2020, între orele 00:00 – 24:00, la care aplicați codul cupon de mai jos!

Regulament promoție:

  • Benefeficiarul promoției se înregistrează pe site-ul nostru folosind o adresă de email valabilă, propriul nume și prenume, user ID și parolă. Dacă ai deja cont de client, nu este nevoie să îți creezi altul.
  • Produsele aflate în stoc vor fi livrate în prima zi lucrătoare, după încheierea promoției.
  • Pentru produsele disponibile în 3-7 zile sau pre-comandă, beneficiarul va trebui să achite valoarea integrală a produsului, în avans, iar utlerior îi va fi comunicată telefonic sau prin email perioada de disponibilitate a produsului, care poate fi până la 30 de zile sau, în unele cazuri, mai mult, in functie de disponibilitatea producatorului. 
  • Promotia este valabilă și pentru produsele care se află în cadrul altor promoții. Din prețul deja redus al produsulelor se va scădea reducerea de 10%. 
  • Produsele cumparate in cadrul acestei promotii, prin folosirea cuponului, NU SE RETURNEAZĂ!
  • Pentru a aplica reducerea va trebui să introduci codul cupon 3vfj4aaj în caseta cod cupon din căruciorul de cumpărături, înainte să finalizezi comanda!

Vă mulțumim și vă urăm cumpărături plăcute!

Cu drag, 
Audio Sys

Pentru mai multe detalii, ne puteți contacta la e-mail: sales@audiosys.ro