Crează-ți propria cale începând cu înregistrări la calitatea unui studio profesionist până la track-uri gata de publicare!


Îndrăznești să construiești pe ideile tale muzicale și să explorezi noi căi sonice din confortul studioului tău de acasă? Accesați lumea imaginativă a creatorului independent cu un sunet de calitate de studio și un pachet complet de instrumente creative – în care toată inspirația de care aveți nevoie este la distanța unui click, așteaptă să fie descoperită. Luați procesul de creație în propriile mâini și începeți să vă pregătiți cu cea mai mare selecție de pluginuri modelate analog, emulații de microfon vintage și instrumente virtuale expresive. Străduiți-vă de câte ori doriți și testați-vă ideile – noi vă oferim instrumentele, voi vă formați viziunea creativă.

Interfețele audio Synergy Core

Bucură-te pe ritmurile de calitatea unui studio, în timp ce te eliberezi de constrângerile de timp și buget care implică producția într-un studio. Preamplificatoarele discrete și tehnologiile de clocking transformă sunetul tău în timp ce posibilitățile de routing și workflow-ul intuitiv îți ușurează munca. Restul depinde de tine.


Colecția de plugin-uri Analog-Modeled

Toate interfețele Synergy Core vin cu o vastă colecție de plugin-uri modelate analog. Aplicați-le imaginativ și rulați toate instanțele de care veți avea nevoie vreodată într-o sesiune, simultan, cu o latență aproape nulă pe platforma onbord Synergy Core. Producția muzicală nu a fost niciodată despre limitări.

Ce primești la fiecare achiziție a unei interfețe Antelope Synergy Core?

DISCRETE 4 SYNERGY CORE – 36 Plugins, Edge Solo, Bitwig, The Analog Curator FX Bundle
DISCRETE 8 SYNERGY CORE – 36 Plugins, Edge Solo, Bitwig, The Analog Curator FX Bundle
ZEN TOUR SYNERGY CORE – 36 Plugins, Edge Solo, Bitwig, The Analog Curator FX Bundle
ORION STUDIO SYNERGY CORE – 50 Plugins, Edge Solo, Bitwig, The Analog Curator FX Bundle

Detalii adiționale ale promoției:

1. Cumpărați o interfață audio Synergy Core.

2. Microfonul de modelare Edge Solo va fi livrat clientului de Antelope Audio, gratuit. Expedierea va avea loc la 30 de zile de la activarea interfeței. Microfonul Edge Solo trebuie revendicat până cel târziu pe 31 din Ianuarie 2021. Revendicările după această dată nu vor fi luate în considerare.

3. Pluginurile în timp real și pachetul The Analog Curator FX vor fi automat adăugat în contul dvs. de utilizator și vor fi disponibile pentru utilizare în Panoul de control.

4. La scurt timp după activarea interfeței, veți primi un e-mail cu un număr de serie pentru versiunea completă a Bitwig Studio *. După înregistrare pe site-ul Bitwig, tu va putea descărca software-ul și activa Bitwig Studio. * Licența pentru Bitwig Studio include 12 luni de upgrade-uri gratuite. Face parte din o ofertă specială și, ca atare, nu poate fi revândută ca autonomie.

NB: Mecanica de mai sus nu se aplică produselor b-stock sau dispozitivelor activate anterior iar utilizatorul va trebui să contacteze help@antelopeaudio.com pentru a primi bunurile promoționale.

Antelope Edge Go

Edge Solo modeling mic
Microfonul condensator cu membrană mare și o singură capsulă este adaptabil la o gamă largă de scenarii de înregistrare și se remarcă prin sunetul său rafinat.
18 Emulații de microfoane vintage
Găsiți o abordare proaspătă a sesiunilor de înregistrare și obțineți atmosfera potrivită în cabina de sunet oferindu-i artistului un dulap de microfoane vintage. Microfoanele modelate sunt unele dintre cele mai recunoscute din industrie – artiștilor tăi preferați le-a plăcut sunetul acestor microfoane și le-au folosit pe fiecare album.

Bitwig Studio 3

Versiunea completă a DAW multi-platformă este pentru cei cărora le plac provocările creative și au un talent pentru experimentare. Cu o mare varietate de instrumente și pluginuri pentru proiectarea sunetului și peste 3.000 de sunete și preseturi din fabrică, acest software inovator este, de asemenea, un instrument extrem de eficient atunci când vine vorba de flexibilitate în editarea audio. Controlați ritmul sau lăsați-l să curgă cu Bitwig Studio 3.

Bitwig Studio 3
Analog Curator FX Bundle

Pachetul de plugin-uri Analog Curator FX
Adaugă 5 plugin-uri care recrează esența sonică responsabilă pentru reputația unităților pe care le modelează. Combină-le într-un signal chain și aplică sunetul deceniilor trecute oricărui jam session. Înregistrează cu plugin-urile acestea sau editează pe fugă atunci când inspirația te lovește cu tape machine-ul inclus, preamplificatorul de microfon cu tub, EQ-ul grafic cu tub, compresoare stereo bus și stereo knee.

PLUGIN-URI INCLUSE

REEL-TO-REEL

BLONDER-TONGUE AUDIO BATON

RD47

IMPRESSER

COMP-4K-BUS