Câteva cuvinte despre noi

Peste 20 de ani de experiență pe piața audio din România

De ce Audio Sys?

Pentru că, în fiecare zi, urmărim să-ți oferim cel mai bun preț la cea mai înaltă calitate.

Cât de simplu e să găsești ce-ți dorești?

Sunetul muzicii tale

Despre noi

Dacă nu știut până acum de produsele noastre, dați-ne voie să ne prezentăm: din aprilie 2000, firma A.V. Audio Sys S.R.L. este unic importator și dealer autorizat pentru multe brand-uri de echipamente audio profesionale. 

Reprezentăm peste 50 de brand-uri producătoare de echipamente audio sau instrumente muzicale si suntem mândri că am adus pentru prima oară, pe piața din România, echipamente de un înalt standard de calitate și servicii profesionale.Totul a început din necesitatea si pasiunea de a avea noi înșine echipamente audio performante precum: plăci de sunet, monitoare de studio, microfoane, software audio, controlere midi, s.a.m.d. Negăsindu-le, la vremea aceea, pe piața românească, ne-am gândit să-i ajutăm și pe alții să le procure și așa a pornit Audio Sys.

Sunetul muzicii tale

Audio Sys

Din pasiunea noastră de a lucra pe echipamente profesionale le-am studiat, le-am încercat și am decis noi inșine dacă merită să cunoască piața din România sau nu. Know-how-ul fiecăruia dintre noi a participat la selecția brand-urilor pe care le reprezentăm, căutând ca oferta noastră să includă cele mai bune soluții pentru un raport optim calitate-pret. Și nu ne oprim aici. Expozițiile si târgurile la care participam ne confirma că, direcția în care mergem, e cea bună, ne face mai exigenți în alegerea brand-urilor cu care “defilăm” și nu ne permite să alegem echipamentele pe criterii neloiale standardului nostru de calitate. Am amenajat un showroom astfel încât să permitem clienților noștri să testeze echipamentele într-un mediu real de utilizare: studio audio, showroom. Și pentru că muzica este o pasiune care începe în copilărie, începând cu anul 2019 aducem pe piața din România și produse muzicale pentru copii, de la 0-16 ani, produse de calitate Germana realizate din pasiune pentru micii muzicieni.

Produse profesionale

Musicians friendly

Diferite branduri

Soluții audio complete

Sunetul muzicii tale!

Lucrăm întotdeauna spre îmbunătățirea serviciilor noastre.

Rulează videoul

M-Game de la M-Audio

Noua interfață audio pentru livestraming, concepută special pentru jocuri și creare de conținut cu performanță pemium și divertisment maxim

Rulează videoul

Studioul tău poate fi oriunde

Zen Go Synergy Core este o interfata audio portabila care permite artistilor independenti sa creeze de oriunde, cu tehnologie folosita de produceri premiati international.