Dacă nu știut până acum de produsele noastre, dați-ne voie să ne prezentăm: din aprilie 2000, firma A.V. Audio Sys S.R.L. este unic importator și dealer autorizat pentru multe brand-uri de echipamente audio profesionale. Reprezentăm peste 50 de brand-uri producătoare de echipamente audio sau instrumente muzicale si suntem mândri că am adus pentru prima oară, pe piața din România, echipamente de un înalt standard de calitate și servicii profesionale.

Totul a început din necesitatea si pasiunea de a avea noi înșine echipamente audio performante precum: plăci de sunet, monitoare de studio, microfoane, software audio, controlere midi, s.a.m.d. Negăsindu-le, la vremea aceea, pe piața românească, ne-am gândit să-i ajutăm și pe alții să le procure și așa a pornit Audio Sys.

Am început cu câteva nume: M-Audio, Waves, Steinberg, Event Electronix (acum detinuta de Rode Microphones), TC Electronic, RME, Joemeek…la vremea aceea nu foarte cunoscute pe piața românească, dar în plină ascensiune pe piața internațională. Le-am promovat și am crescut împreuna iar astăzi ne bucuram să îi reprezentăm în continuare.

Audio Sys a crescut, brand-urile au devenit din ce în ce mai mari, au apărut alte produse interesante, astfel că astăzi acoperim o gama larga de produse audio profesionale: echipamente de studio, microfoane, controlere midi, interfete audio – plăci de sunet, mixere analogice și digitale, boxe de putere, efecte, echipamente pentru DJ, recordere audio analogice și digitale, căști și multe altele. De asemenea, vă oferim și instrumente muzicale: chitare, amplificatoare de chitare, efecte pentru chitare, piane digitale, sintetizatoare, tobe si instrumente de percutie.

Din pasiunea noastră de a lucra pe echipamente profesionale le-am studiat, le-am încercat și am decis noi inșine dacă merită să cunoască piața din România sau nu. Know-how-ul fiecăruia dintre noi a participat la selecția brand-urilor pe care le reprezentăm, căutând ca oferta noastră să includă cele mai bune soluții pentru un raport optim calitate-pret.

Și nu ne oprim aici. Expozițiile si târgurile la care participam an de an ne confirma că direcția în care mergem e cea buna, ne face mai exigenți în alegerea brand-urilor cu care “defilăm” și nu ne permite să alegem echipamentele pe criterii neloiale standardului nostru de calitate.

Am amenajat un showroom astfel încât să permitem clienților noștri să testeze echipamentele într-un mediu real de utilizare: studio audio, camera de ascultare boxe.

Și pentru că muzica este o pasiune care începe în copilărie începând cu anul 2019 aducem pe piața din România și produse muzicale pentru copii, de la 0-16 ani, produse de calitate Germana realizate din pasiune pentru micii muzicieni.

Multumim că ne vizitați, navigare plăcută!