AudioSys

Inspirație pentru școli, grădinițe și alte instituții

Atunci când vorbim despre instituții care lucrează cu copiii nu putem să nu ne gândim la muzică și sunete. Copiii sunt pasionați de orice și au un anumit fel de a-și exprima curiozitatea. Vor să încerce tot felul de lucruri pentru că  în acest mod pot experimenta și învăța noțiuni de bază pentru viață.

De aceea, ne-am gândit că pasiunile celor mici trebuie și ele luate în considerare. Cine știe, poate îi vor conduce pe un drum vocațional iar pentru aceasta e bine să le descoperim de mici talentele. Nu trebuie neapărat să urmeze o carieră muzicală dar, cert este că,  prin muzică, activitățile propuse de cadrele didactice pot fi mult mai amuzante și mult mai repede asimilate de către copii.

Ne-am interesat ce anume putem propune acestor instituții, ce echipamente care să le fie de-a dreptul utile ca material didactic și educativ. Așa că vă propunem numai bune de luat în calcul atunci când întocmiți un plan de achiziții, mai ales că ele vin ca pachete promoționale exclusiv pentru astfel de instituții.

Așadar, să începem!

Instrumente muzicale pentru copii

Gama de produse Voggenreiter- este o gamă de produse muzicale pentru copii începând cu 0 ani, produse de o calitate excepțională, realizate și asamblate în Germania. La noi o veți găsi la secțiunea Music for kids. Sunt foarte variate și cruprind o mulțime de accesorii pentru cei mici (zornăitoare, seturi de percuții, xilofoane, ukulele, bongos, shaking eggs), toate în culori calde și vesele, fiind special concepute pentru cei mici. Aici trebuie să menționez că matereialele din care sunt realizate sunt non-toxice dar și foarte rezistente la diferite șocuri.

De asemenea, pentru cei mari, puteți alege din gama de chitare, flauturi, chitare electrice, cajon. Nu trebuie neapărat ca ei să știe să cânte, câteva acorduri pot fi învățate de către oricine, dar ele pot fi folosite, spre exemplu, la serbări școlare, evenimente speciale, sărbători, ca acompaniament. Copiii se vor bucura cu siguranță de un moment festiv deosebit.

Must have-ul acustic

Aici vă propunem să aruncați o privire peste câteva echipamente absolut necesare oricăror instituții unde învățământul nu se mai face doar cu creionul și hârtia.

Spre exemplu, vă propunem un pachet special asamblat, cu un preț redus, ce conține: o clapă MIDI, o placă de sunet, 2 boxe active, eventual un microfon, astfel încât, cu un mic set-up și susținut de un laptop pe care orice școașă îl folosște puteți oricând susține: o lecție de muzică, un recital la pian, o acompaniere pentru dans, o repetiție, o mică festivitate, etc. Sunt multiple activități la care puteți folosi aceste echipamente alături de, bineînțeles, imaginația elevilor dumenavoastră.

Este deja cunoscut că, în alte țări europene, sistemul de învățământ este interactiv. În ultimii ani și în România manualele au început să fie interactive. Atunci, poate, și metodele de predare ar trebui să fie interactive. Spre exemplu, atunci când aveți nevoie să urmăriți un material video pentru exemplificare sau chiar poate doar pentru confirmare, puteți folosi un pachet ce conține un video proiector, o cameră video (în funcție de activitate) și două incinte acustice care pot reda atmosfera unui cinematograf la dumneavoastră în clasă.

Pentru activități extrașcolare, festivități, baluri, serbări,  la care aveți nevoie de echipamente care să susțină evenimentul respectiv vă putem oferi un pachet ce conține un mixer, două boxe de putere mai mare, accesorii și cabluri, microfoane, etc.

Concluzii

Pachetele promoționale special concepute pentru instituții de educație pentru copii au beneficiul unui preț incredibil, asigurarea montajului și instruirii cadrelor didactice, asigurarea garanției funcționării pe o perioadă mult mai îndelungată și scutesc personalul didactic de la a căutarea soluțiilor complicate din dunct de vedere comercial.

Pe data viitoare!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *