AudioSys

M-AUDIO LANSEAZĂ INTERFAȚA AUDIO M-GAME, „CEA MAI BUNĂ INTERFAȚĂ AUDIO DE STREAMING LIVE”

M-Audio a lansat o nouă interfață audio de streaming USB pentru PC și un mixer de streaming live numit M-Game, concepute pentru jucători.

Denumite de M-Audio drept „soluție all-in-one” și „interfață audio de streaming live”, cele două versiuni, M-Game RGB Dual, mai caracteristică și M-Game Solo, mai ieftină și redusă, includ seturi de caracteristici esențiale centrate pe jucător. Acestea includ conexiune USB și consolă, efecte vocale controlabile și salvabile, un sampler și un mini birou de mixare cu patru canale.

De asemenea, un loc de mândrie pe mixerul hibrid/interfață audio se află și un Buton Swear, pentru a ajuta la reducerea la minimum a izbucnirilor de pierdere în pereți. Funcția dezactivează microfonul unui jucător și, simultan, scoate o mostră la alegere pentru a-l acoperi. Acesta vine alături de un buton Mute All – pentru atunci când întreaga echipă este într-un joc.

Principalii diferențieri între Solo și RGB Dual nu sunt doar iluminarea LED cu aspect rece – Dual RGB oferă mai multe culori personalizabile, în timp ce Solo se mulțumește cu un roșu solid mai simplu. Dual oferă, de asemenea, mai multe pad-uri de probă și conectivitate USB la două surse în același timp, în timp ce Solo oferă doar o singură intrare USB.

Conceput pentru ușurință în utilizare, astfel încât să vă puteți concentra asupra jocului, ambele modele includ și un comutator de picior, care poate fi aplicat oricărui parametru, cum ar fi declanșarea unui eșantion sau a unui efect.

Există o secțiune de mostre care conține două bănci – Solo este capabil să preia trei mostre fiecare, în timp ce Dual poate lua cinci fiecare. Aceste mostre pot fi alese dintr-o selecție mare de zgomote de claxon, râsete, sirene, un zgomot comic de „trombon trist” și multe altele din software-ul M-Game, care este oferit gratuit. De asemenea, propriile mostre pot fi înregistrate, editate, salvate, importate și încărcate. Există chiar și o opțiune de a schimba opera de artă asociată fiecărei mostre.

Un buton central de control 360 mare, multifuncțional, cu indicatoare LED, poate fi configurat pentru a afecta volumul căștilor sau difuzorului sau parametrii efectelor vocale.

Ambele versiuni Solo și Dual sunt incluse în software-ul gratuit M-Game, care este conceput special pentru scopuri de streaming. Poate fi folosit pentru a configura intrările microfonului, intrarea Swear Button a dispozitivului, samplerul și maparea efectelor, precum și diferitele sale opțiuni de rutare.

Consultați atât M-Game Solo de 849 lei, cât și M-Game RGB Dual de 1399 lei de la M-Audio pe audiosys.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *